Otvorena nova kancelarija kompanije ManpowerGroup u Novom Sadu

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je kompanija ManpowerGroup otvorila novu kancelariju u Novom Sadu na adresi Bulevar Cara Lazara 25b, Maxton Centar.

ManpowerGroup je globalni lider u pružanju inovativnih kadrovskih rešenja sa više od 3.500 kancelarija u 80 zemalja i teritorija. ManpowerGroup u Srbiji je prihvatila i primenila globalno najbolje prakse, i od 2008. godine kada smo ušli na tržište, dokazali smo i razvili našu ekspertizu na najvišem mogućem nivou. Sa trenutno više od 60 zaposlenih, ManpowerGroup danas predstavlja najbrže rastuću HR kompaniju na tržištu Srbije.

Pored sedišta u Beogradu, otvorena je i nova kancelarija u Novom Sadu sa ciljem pružanja sveobuhvatnih kadrovskih rešenja mnogobrojnim klijentima na teritoriji cele Vojvodine. Kao i izgradnja poverenja i dugoročnih odnosa sa kandidatima koji su u potrazi za poslom. Kancelarija se nalazi na adresi Bulevar Cara Lazara 25b, Maxton Centar, i otvorena je svakog radnog dana u terminu od 09 h do 17 h.

Ovo je samo prvi u nizu dokaza kontinuiranog rasta i razvoja kompanije ManpowerGroup na novim lokacijama, o čemu ćemo vas obaveštavati u narednom periodu.


Podelite vest na: